Nowy WOD Dodano: 2008-01-22 14:38
Kto gra? Jak Wam się podoba?
Ja przyznam, że z początku byłam uprzedzona, bo nie lubię zmian. Teraz uważam, że jest naprawdę lepszy pod względem mechaniki i już się z nim zżyłam. Niepokoję się tylko o polskie tłumaczenie. :/
Re: Nowy WOD Dodano: 2008-01-22 15:13
| Klaudyna napisał(a): |
| Niepokoję się tylko o polskie tłumaczenie. :/ |
to go nie kupuj.
Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem
Re: Nowy WOD Dodano: 2008-01-22 15:31
| cold_sea napisał(a): |
| [quote:fd629a3eaa="Klaudyna"] Niepokoję się tylko o polskie tłumaczenie. :/ |
to go nie kupuj.[/quote:fd629a3eaa]
No najwyżej nie kupię. Chociaż tłumaczenie wiele by ułatwiało. Ludzie nie chcą się przerzucić ze starego WODa, bo nie mogą przebrnąć przez angielską wersję podręczników.
Dodano: 2011-03-07 11:46
Tłumaczenie nie jest złe. Mechanika znośna, ale szkoda, że zrezygnowali z opisu świata, jaki był w sWoDzie na rzecz wolnej amerykanki.. (no tak, w Ameryce to popularne przecież XD).
Mam podręczniki do nWoDa, ale jeszcze leżą i czekają na okazję, aby z nich skorzystać. Chętnie zagrałbym na tych klimatach, tyle że.. Nie mam czasu ostatnio. Jeszcze młode szczenię jestem i maturę muszę najpierw zdać, potem mogę do woli grać XD
Jeśli ktoś byłby chętny do grania w wąpierza, albo futrzaka przez wakacje to mogę się zgadać na jakieś sesje po sieci
"Gdy walczysz z potworami, uważaj, aby samemu nie stać się jednym z nich. Gdy patrzysz w otchłań ona również patrzy w Ciebie